01
dec

DFP staat voor ‘De Feestpartij’. Nu het Corona-virus de samenleving tot stilstand heeft gebracht is het hoogst onzeker wat de toekomst in petto heeft. De klap die de evenementen- en entertainmentbranche heeft opgelopen zal nog erg lang nadreunen.


De DFP volgt al het relevante nieuws, huidige regelingen, initiatieven en ontwikkelingen uit de branche en wil deze vertalen naar oplossingen voor de juridische gevolgen voor organisatoren, het mogelijk maken van overheidssteun in de vorm van noodpakketten voor ondernemers en zzp-ers in deze sector, maar ook om een gezamenlijke vuist te maken en écht op te komen voor een veilige, snelle heropening van horeca, theaters en grootschalige evenementen.

Grondlegger van DFP, Johan Vlemmix, heeft met met het opzetten van deze politieke partij een serieus doel om de ‘spreekbuis’ te zijn van een ieder die werkzaam is in deze sector, én een ieder die de sector een warm hart toedraagt. Want zonder horeca en entertainment is ons leven écht enorm saai!

De mensen die op de verkiesbare plekken in de DFP-lijst staan, zijn dan ook voornamelijk artiesten, acteurs, dj’s, mensen uit het theater- en belangenverenigingen, maar ook mensen die een grote achterban hebben
(influencers) waardoor we echt een slagkracht kunnen benutten in onze campagnes.

Uw bericht