01
dec

In het huidige politieke landschap is de stelling ‘van hero naar zero’ actueler dan ooit. De corona-crisis heeft het afgelopen jaar enorm veel teweeg gebracht.

Natuurlijk in de privé-sfeer, contacten met vrienden en familie werden minder frequent en spontaan, we missen de etentjes, de feestjes, het theater en de concerten, het juichen in de voetbalstations en het bezoeken van een simpele vrije markt. We zijn aan het vereenzamen, vervreemden van alles wat ‘normaal’ zou moeten zijn en leven in angst.


De politiek beweegt mee tijdens een crisis. Op een manier die nooit ieder zint, tracht de overheid met maatregelen de rampspoed te beperken. Sommige sectoren worden daarmee echter bovenmatig getroffen, vinden wij. Vooral de horeca en de entertainmentbranche heeft het enorm zwaar en loopt op haar tandvlees.

In 2021 verwachten vooraanstaande economen een explosief aantal faillissementen in deze sector als de staatssteun zal stoppen. En daarom komen wij op voor deze enorme groep artiesten, horeca-eigenaars en personeel, theaters, acteurs, cabaretiers, organisatoren van evenementen en concerten, kortom: de volledige entertainment industrie, met een nieuwe politieke beweging.

Vorige pagina
Volgende pagina

Uw bericht