johan-vlemmix
Bestuurslid

Johan Vlemmix

Hij nam honderd keer deel aan te Land, ter zee en In de lucht en belandde ermee in het Guinness book of Records. Niemand ter wereld had vaker aan een zelfde programma meegedaan. Hij is al twee keer in zijn leven al zijn geld kwijtgeraakt en opnieuw begonnen met helemaal niks. Zijn levensfilosofie is, dat je iets gewoon moet doen, als je het wilt. Johan heeft niet gauw spijt. "Dat moet ook niet", vindt hij. "Je moet nooit ergens spijt van hebben. Vaak haal je er toch nog iets goed uit, zelfs al mislukt het. Je moet alleen geen dingen doen die je niet aankunt en je moet eerlijk zijn tegenover de mensen".
Je kunt hem rustig in Amerika droppen met een oranje overall aan, dan komt hij er ook. Het zinnetje wat hij het meest gebruikt is "Geen probleem." 
Nu is Johan de grondlegger van DFP. Hij heeft met het opzetten van deze politieke partij een serieus doel om de ‘spreekbuis’ te zijn van een ieder die werkzaam is in de horeca en entertainment branche, én een ieder die de sector een warm hart toedraagt. Want zonder horeca en entertainment is ons leven écht enorm saai!

13434721_999205490147581_6562344458634971429_n
Bestuurslid

Martin van Leeuwen

Ik ben eigenaar van een entertainmentplatform voor de gehele evenementenindustrie in Nederland. Daarnaast beheer ik enkele online dagbladen voor Noord-Holland. 

Ik hoop dat we voor de gehele evenementen en Horeca sector ons steentje kunnen bijdragen en weer kunnen werken aan een goed 2021.

wilma
Bestuurslid

Wilma Schrijen

Wilma Schrijen is een kanteldenker, verbinder.

De wereld mag een fijne plek zijn voor iedereen. Dat is nog niet altijd en daar wil ik me graag voor inzetten.

Vrijheid, autonomie, gelijkheid en duurzaamheid zijn waarden waar ik achter sta. Mijn hart gaat sneller kloppen van oplossingen om mensen bij elkaar te brengen. Alleen ben je sneller, samen kom je verder.

jolanda
Vrijwilliger

Jolanda van Hulst

Mijn naam Jolanda van Hulst en heb 2 kinderen, Dori 31 en Pjotr 29, en ben getrouwd met Mark. Na de MAVO  heb ik al mijn opleidingen in de avonduren doorlopen. De taak als aardrijkskunde- en maatschappijleerdocent heb ik met veel plezier en toewijding uitgeoefend; daarnaast ben ik ook onderwijskundige. De uitspraak van Einstein: “Everybody is a Genius. But If You Judge a Fish by Its Ability to Climb a Tree, It Will Live Its Whole Life Believing that It is Stupid.”, is altijd mijn motto geweest in het onderwijs.
Als moeder en als docent vind ik het heel belangrijk om te zorgen dat onze kinderen ook nog in de toekomst kunnen geloven. Vrijheid is het grootste goed dat een mens kan hebben. Op dit moment zit ik als raadslid in de raad van Veldhoven. Naast mijn politieke ambities ben ik ook schilder en schrijfster.
WhatsApp Image 2021-01-08 at 09.00.41
Vrijwilliger

Jeffrey Heesbeen

Entertainment specialist

In maart 2020 kwam de gehele evenementenbranche stil te liggen. Ondanks alle creatieve ideeën die ik als ondernemer binnen de maatregelen bedacht, bleek de uitvoerbaarheid telkens niet haalbaar. De regelgeving was hierin onduidelijk en instanties spraken elkaar voortdurend tegen. Tot op heden is er nog altijd geen duidelijk beleid dat perspectief biedt aan de eventbranche.

Het samenvoegen van alle brancheverenigingen onder de paraplu van Eventplatform om op deze manier een gezamenlijke vuist te kunnen maken haalde helaas niet het gewenste resultaat. Daarom is er geen andere oplossing dan met de aankomende verkiezingen ons als branche te verenigingen in een nieuwe politieke beweging. Dit om inspraak te krijgen in de politiek waar het beleid bedacht en vastgesteld wordt.

De evenementen- en horecasector heeft op het moment geen eigen ministerie die de belangen behartigt. Uiteraard heeft iedereen een mening over onze sector, omdat deze zo goed zichtbaar is in de maatschappij. Jammer genoeg heeft niet één politicus de ervaring en affiniteit met deze sector om beleidsmatig een voorstelling te maken van wat ons vak inhoudt.

Dat is dan ook mijn beweegreden om Johan te steunen met de Feestpartij. Een nieuwe politieke ‘Feestpartij’, specifiek gericht op de problematiek en regelgeving voor Horeca en evenementen.

Op jonge leeftijd heb ik het bedrijf voortgezet wat mijn vader op 4 augustus 1981 heeft opgericht onder de naam Heesbeen. Door onze 40 jaar aan ervaring met feestverhuur weet ik als geen ander wat er speelt in de evenementenbranche. Ik wil deze ervaring dan ook inbrengen in de ondersteuning van het programma van de Feestpartij zodat ook de derde Heesbeen generatie een toekomst heeft.

image1
Vrijwilliger

Han Altena

Han Altena, zelfstandig mediaproducent en stemacteur uit Westervoort. Goede vriend van DFP-oprichter Johan Vlemmix. Heeft als journalist voor de regionale tv in Gelderland ruime politieke ervaring opgedaan en netwerken gebouwd. Stond in 2016 op plekje 10 voor de Partij vd Toekomst op de lijst voor de tweede Kamerverkiezingen. Komt op voor de culturele en economische belangen van de horeca- en de entertainmentindustrie en wil deze groep met een zetel in de kamer graag vertegenwoordigen in 2021! 

80709FB8-A103-4F4B-A64F-CF844368F888
Vrijwilliger

Joke Kroon

Ik ben Joke Kroon en woon in Ulicoten (gemeente Baarle-Nassau). Ik heb HBO - Maatschappelijk werk gestudeerd aan de In Holland Hogeschool te Rotterdam. Mijn werkervaring heb ik gehad als maatschappelijk werker bij het CVD in Rotterdam en als Coördinator in een gezinsvervangend tehuis voor autistische jong volwassenen.Tevens ben ik assistent raadsvrouwe geweest bij de sociale raadslieden in Alblasserdam. 
 
Momenteel heb ik van mijn hobby mijn werk gemaakt en dat is kunst schilderen.Daarvoor heb ik de klassieke kunstacademie in Groningen gevolgd en een masterclass bij Cornelis de La Mair. Tijdens een overhandiging van mijn werk heb ik Johan leren kennen. En ik sta altijd open om van betekenis te zijn in en voor onze samenleving. 
22
Vrijwilliger

Jan Heideman

Momenteel ondernemer.
Ik heb een Barbershop in Haarlem.
4 mensen in dienst, waarvan ik kan zeggen dat het een behoorlijk diverse club is geworden.
Naast de Barbershop werk ik veel als barbier op locaties, van merkondersteuning, tot bedrijfsfeesten en allerlei beurzen en feesten aan toe.
 
Geboren 1965 Utrecht
Naar school geweest mijzelf nooit kunnen vinden in het schoolsysteem en ben aldus na het behalen van mijn LTS diploma gaan werken als 
drukkers-leerling.
Vervolgens 'savonds weer terug naar school en na een succesvolle carrière in de grafische industrie, laatste functie; salesmanager Xerox Nederland, besloten om werkervaring, persoonlijke interesses en liefhebberij te combineren in een andere richting.
 
Motivatie DFP:
Alom verheerlijkte negativiteit en bangmakerij brengt Nederland niet verder op cultureel, economisch en juridisch vlak. Óveral een mooi feest van maken brengt de mensen tot elkaar en verbindt iedereen met iedereen. 
Motto: wie heeft zijn/haar partner nou niet op een feest leren kennen en wie heeft de relatie nou niet met een mooi feest afgetrapt danwel afgesloten want ook iets afsluiten kan een mooi feest opleveren.
WhatsApp Image 2020-12-28 at 13.19.23
Vrijwilliger

Willem Jansen

Ik ben Willem Jansen (35) en kom uit het Zeeuwse Goes!
Al ruim een decennia ben ik fulltime DJ en reis ik zowat elke dag af in binnen en buitenland om het feestje ergens te brengen!
Vanwege de Corona kwamen de sectoren waarin ik actief ben/was volledig stil te liggen... waardoor mijn inkomen volledig wegviel.
Ipv. toe staan kijken ben ik gaan kijken naar wat wel kan om zo deze tijd door te komen.
Je zuurverdiende buffers opmaken door thuis te zitten niksen was niet mijn plan van aanpak en zo kwam ik in de groensector terecht en ben ik ruim 8 maanden aan het hovenieren geweest bij een hoveniersbedrijf.
In deze tijd ben ik op een marketingsjob gestuit en deze met beide handen aangepakt.

Hopend op tijden die weer het plezier met zich meedragen van de spontaniteit van het leven was dus de vraag of ik wou aansluiten bij ‘De Feest Partij’ een uitgemaakte zaak!

Vrijwilliger

Jolanda van Egdom

Ik ben Jolanda van Egdom 49 jaar. Alleenstaande moeder van een lieve zoon Jonah 12jr. Ik ben verder heel sociaal en spontaan. En sta open voor vernieuwingen. Heel leergierig en behulpzaam. Ik kan alleen heel slecht tegen onrecht wanneer ik daar iets van merk gaan al mijn haren overeind staan. En ben ik een strever naar die rechtvaardigheid. En zet mij daar dan ook volledig voor in.

Ik ben sinds 2018 actief als model en hou me volop bezig met fotoshoots.

Begin vorig jaar 2020 heb ik het initiatief genomen om de Miss50plus op te richten. Een platform voor mooie dames die nog vol in het leven staan. Om hen een enorme boost mee te kunnen geven waardoor de adrelinne in de aderen weer gaat stromen. We verstoppen ons niet meer. Maar mogen ons laten zien. En dat we allemaal Missen zijn onder elkaar. Wat ik van de Miss50plus nog het belangrijkste vind is de band die je onderling opbouwd. Er is geen onderlinge strijd. Maar iedereen gunt elkaar dat podium.

Daarnaast heb ik nog ontzettend veel hobby's. Van het oppimpen van meubels tot het maken van kunst.

Ik hoop dat ik veel kan en mag betekenen binnen de partij en dat we veel goeds kunnen doen voor hetgeen waar we voor staan.

IMG_20200123_170307
Vrijwilliger

Albert van Benthem

Albert van Benthem 
46 jaar
Geboren te Amsterdam op 28-05-1974
Woonachtig:Amsterdam
Albert van Benthem zit al ruim 30 jaar in het artiesten/entertainmentvak.
Begonnen als dj op 16 jarige leeftijd samen met zijn vader met hun toenmalige drive -in show On the road again waarbij Albert al leuke acts deed en begon met zingen.
Snel daarna ging Albert acteer opleidingen volgen aan de bekende acteeropleiding de trap en T &T theater televisie opleidingen . NA een tijdje figureren kreeg Albert gastrollen in bekende series als onderweg naar morgen/gtst/en vele andere series en veel meegewerkt aan reconstructies van Peter r de Vries.
In 2008 landelijke bekendheid door de hoofdrol te spelen in een succesvolle commercial reeks van KPN telecombedrijf als Fons de volkszanger .
Vele hitsingles volgden hierna als zanger waaronder viva casanova/de reiger met Roy Raymonds/ en de afgelopen jaren Als je vrienden hebt en Nooit te laat als duo Albert &Margretha .
Albert hoopt snel weer de bühne op te gaan samen met Margretha en solo.
Daarom sluit ik mij graag bij de feestpartij aan om te strijden voor onze branche.